– Her kommer det hundepark, lover Ole Seipajærvi


Amta270515

Endelig får Nesoddens hunder sitt fristed, og det på selveste kransekaketoppen av halvøya; nemlig Vardentoppen. For nå realiseres Nesoddens første hundepark, inne på ett av de om lag 70 målene som Forsvaret rår over i Varden leir. Og Nesodden er dermed mer hundevennlig enn naboen i sør, Frogn, som sliter med å etablere egen hundepark.

Mange bidrar

– Her ser du vi har tatt ned en god del vegetasjon, så her kommer hundeparken, gliser en glad Ole Seipajærvi, representant for Nesodden Rotary som sammen med Nesodden Befalsforening, HV-ungdommen og Vardens venner har fått i stand gaven til hundefolket på halvøya.

–  Dessuten har Tangen Trelast bidratt betydelig med materialer til over 10.000 kroner, sier Seipajærvi.

– Ja, også har Nesodden kommune bidratt, ikke minst ved driftsleder Bjørn Askautrud, avklarer ordfører Nina Sandberg.

Trenger folk

– Torsdag kommer lastebilen med materialer fra Tangen Trelast. Og lørdag setter vi i gang med å få opp skigarden, sier Seipajærvi.

– Dermed trengs det durabelig med dugnadsgjengere. Så vi oppfordrer hundeeiere til å komme for å bidra med et arbeidsslag lørdag, sier Tor Halle i Nesodden Befalsforening, som dessuten er hundemann via veterinærvivens boxerentusiasme og hundepensjonat.

– Ja, også vil ordføreren benytte anledningen til å rose alle som har bidratt til å lande hundeparken som min partifelle Astrid Driva Rødsand foreslo fra talerstolen i kommunestyresalen i vinter, oppsummerer ordfører Sandberg på vegne av Nesoddbygda.

– Her kommer det hundepark, lover Ole Seipajærvi _ Amta

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..